maanantai 9. tammikuuta 2017

Suomen Kaunein KotiTaas alkoi tämä hermoja raastava, kipakoita kommentteja aikaansaava, 
mutta silti niin pakko katsoa ohjelma...Suomen Kaunein Koti!

On se kumma, vaikka kuinka rauhassa sitä asetun katsomaan, niin johan kohta ääni nousee, kipinät lentävät..ja lopuksi seison telkkarin edessä vimmatusti selostaen :)

 Myönnän, tämä ohjelma käy minulla tunteisiin. Ja en oikeasti ymmärrä miksi.
Mun on vaan ihan pakko päästä retostelemaan toimittajien tapa puhua, katsoa koteja yms.  Ja kodit sitten, ne on ihan pakko myös puhua puhki. Älytöntä, noloa juu sitäkin...ja lapset tietää heti mikä ilta on kyseessä...hieman varuillaan istuvat (kyllä lähes kaikki) soffilla ja tapittavat Suomen Kauneinta Kotia.

Välillä mietin, millaisen mallin heille annan...mutta eikait tämä ihan paha voi olla...vaikka nyt hieman hiillynkin mutta ihan asiasta..tai välillä hieman asian vierestä, mutta kuitenkin :)

 Mutta mitä onkaan tulossa, kun tämä ihan ensimmäinen jakso sai minut lähes poistolalta!!  Minulle selvisi (mies avitti) että tämä voittaja koti Paraisilta on hotelli villa reuter!! siis mitä, onko se silloin koti? tai vaikka olisi myös koti, niin mielestäni se olisi pitänyt kertoa ohjelmassa??
Ai että sapettaa. Ja kun vielä tykkäsin siitä ihan kamalasti, niin se sapettaa vielä enemmän!! Ja edelleen tykkään siitä talosta..tai siitä lasiterassista..ihanasta tiili kellarista...Oih ja voih!!
Tykkäsin kyllä niistä kahdesta muustakin talosta. Ihania olivat nekin.

Ja miten sitä sitten heti tämän ohjelman aikana jo alkaa katsella omaa kotia "sillä" silmällä...tuokin pitäisi korjata, sisustus meillä ihan kamala, voi mitkä tapetit meillä on, väriä liikaa, puuttuuko persoona, vai onko persoonaa liikaa!!

Ja kaikki tuo vain siksi, kun nyt taas alkoi tuo Suomen Kaunein Koti!!

Ja eihän mun tarttis tuohtua
ei meidän koti ole tuolla kaikkien katsottavana
mutta
joku tässä ohjelmassa on
kun meinaa hermostua niin paljon
:)
paras olis vaan katsoa pikkukakkosta!!

jaana

13 kommenttia:

 1. Hih, kuulostaa tutulta. Tänään minusta alkoi tuntumaan siltä että meidän 200 neliön talo on aivan pikkuruinen koppero : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä että sinullakin :)
   meidän 350neliötä ja niin sokkeloista kun on huoneita paljon lapsille..ei ole sitä avaruutta kuin noissa isoissa kouluissa..ihania olivat kyllä!

   Poista
 2. Ja vielä...minusta on väärin että illan voittaja ei olekaan koti vaan hotelli, vaikka kaunis olikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö!! harmittaa vieläkin..vaikka kaunis olikin!!

   Poista
 3. :-D Voi sun kanssas! Taidat olla koti-ihminen.
  Hei, onhan se hyvä roolimalli, että elää tunteella ja antaa palaa asioista, joihin suhtautuu tunteella. Olisi kyllä minusta paljon ko. ohjelmaa viihdyttävämpi nähdä sellainen versio, jossa selostat kaunein koti -ohjelmaa tv:n ääressä vaahdoten :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olenhan minä vähän liikaakin koti ihminen :)
   hih..tämä on kyllä oikeastaan ainoa ohjelma joka saa minut eläytymään näin täysillä...aikas viaton formaatti ja tunteet sanoo pfiuuuh
   juu..pikkumies sanoi eilen illalla...äiti voisitko välillä istua ettet putoa siitä soffan reunalta..ettei tuu häntäluu kipeeksi :D

   Poista
 4. No eipä ole kivaa, jos kilpailussa on hotellikin mukana. Millaset säännöt siinä kilpailussa on?
  Kolmas asunto oli tutun näköinen koulu, bloggaaja Villin pihan Sanna poikansa kanssa. Odotin että sitä ihanaa puutarhaa olisi kuvattu enemmän, mutta ohi meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en tiedä, mutta mielestäni jos etsitään kotia, niin kodissa asutaan pääsääntöisesti, ei ole kakkos asunto ja ei hotelli..
   ahaa, minäkin ajattelin että olen jossain nähnyt, hyvä tietää :)

   Poista
 5. Noo lapset tarvitsevat tavallisia perheitä tavallisine vanhempineen. Yhdenkään muksun ei pitäisi elää laitosmaisesti=ammattilaisten kanssa, siis vaikka ammattikoulutus onkin. Tavalliset ammattikoulutetutkin äidit voivat hyvin hieman innostua kuin kauniimmat kodit ovatkin hotelleja :D Se on elämää se ja lapset voivat hyvin. Voin vain kuvitella miksi teidän muksut siellä soffalla istuvat :D Tokkopa ne kodit niitä kiinnostavat :D Kuulostaa todella ihanalta.

  Aina kun itse rupeaa kuvittelemaan, että sitä pitäisi olla jotenkin fiksumpi, ammattitaitoisempi(jota sossut odottavat)...) on ihanaa, kun lasten psykiatrisella tiputtavat pilvilinnoista arkeen. :D Tavallisia epätäydellisiä äitejä vaan. Tää meni asian viereen, mutta vähän kuitenkin liippaa sun rivien väliä :) Ja muuten pongasin yhden nuorten keskustelun netistä, jossa teitä kehuttiin. Siis jo pois muuttanut nuori kehui. Tokkopa teidän "kylällä" toista pk:ta on.

  Niin ja tää oli hyvä postaus. Olisi tapahtunut suuri vahinko, jos kauniimmat olisivat menneet ohi. Telkkaria tulee niin vähän sen Pikkusen Kakkosen lisäksi katsottua., etten ollut huomannut. Kauniimmat ja Huvila ja huussi. Silloin tietävät mies ja lapset olla hiljaa :D

  Koskas nähdään kauniimmissa teidän koti?

  Hankala sijari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on :)
   eikä sitä jaksaisi olla 24/7 jotain muuta kuin mitä oikeasti on, varsinkin kun ollaan kodissa missä eletään yhdessä...ei tässä näyttelemässä lapsia kasvateta :)
   olis kiva kuulla missä keskustelussa näin oli? laita se mulle jaana.strom@pkamanda.fi jos vielä muistat :)
   Huvila ja huussi on mun toinen suosikki!! meillä myös mies tykkää näitä katsoa..tosin senkin on vaikea pysyä hiljaa :)
   mä vähän epäilen, että ei meillä olisi koskaan niin valmista että vois laittaa telkkariin näytille..aina jotain remonttia ja muuta "epätäydellistä" :D
   ja eikait sinne ihan noin vain mennä :)

   Poista
 6. Minäkin katsoin Suomen Kaunein Koti-ohjelman ja nautin joka sekunnista. Kaikki kolme kotia olivat kauniita. Minuun tämä ohjelma vaikutti niin, että tein kotiin pari asetelmaa, sytytin kynttilät ja keitin kahvit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi niin minäkin nautin tästä ohjelmasta, hieman eri tavalla vain :) tuulettelen oikein kunnolla ja sen päälle keitän rauhoittavan teen ;)

   Poista
 7. Kiva ohjelma mutta miksi jotkut tosikot ottavat tämänkin niin tosissaan.
  Onneksi tässä on muitakin kuin kylmiä kivitaloa, tarkoitan kylmällä kodikkuutta jne.

  VastaaPoista