sunnuntai 1. tammikuuta 2017

uusi vuosi...same same but different


Ei mitään uutta, ihmeellistä..
Tätä samaa perhekotielämää ja omaa pientä elämää sen rinnalla.
Siinäpä sitä minulle postailun aihetta kerrakseen.
Yritän pysytellä näissä tutuissa ja turvallisissa aiheissa, välillä hieman raapaisten jotain mikä sytyttää minussa itsessä jonkinlaisen tunteenpalon.
Jos vain uskallusta riittää siihen...raapaisuun...ne voivat saada aikaiseksi enemmän taikka vähemmän ikävää palautetta...siksi minulla on käytössä tämä kommenttien esikatselu. Tiedän, se on tylsä juttu, mutta sellainen kommentti, mikä minusta tuntuu ikävälle, ei varmasti riemastuta kenenkään muunkaan päivää, joten sillä mennään edelleen.
 
Juuri ennen vuodenvaihdetta kävimme miehen ja Emman kanssa omalla pienellä lomasella Hangon piilopirtillä. 
Ai että oli ihana olla yksi vuorokausi ilman mitään sen kummempia velvoitteita.
Ja mikä parasta saimme viettää aikaa tämän ihan ikioman kanssa <3
Se ei ole mitenkään itsestään selvää...ja tuntuu, että vuodet menevät niin kovaa vaihtia, ja tokkopa hän enää kauaa meidän mukaan haluaa lähteä.

Yksinäinen joutsen seilasi Hangon edustalla. Meillä oli Emman kans niin surku, että meinasin jo soitella Leyserille Turkuun, että tuodaan se sinne ;)

 Taivas oli tummanpuhuva, ilma jotenkin lämmin. Meri huokasi viimepäivien myrskyn jäljiltä.
 
Täällä ihanassa asunnossa mieli vaan lepää, ajatuksetkin hidastuvat :)
Harmoniset värit mitkä ovat minulle hyvinkin erilaiset, mutta jotenkin niin rauhoittavat. Yritän kovasti olla ripottelematta mitään erilaista..vaikeaa :)

 

Ihana esiteini ja lötköpötkö asento :)
Sellaisia ne ovat...esiteinit...lukeminen on tämän meidän heppatytön rakas harrastus, ja vitsit että ollaan tästä onnellisia!
Mikäs sen parempaa tekemistä kuin hyvä kirja. Emma kertoo ihan samoin ajatuksin, kuin itse nuorena, että hyvän kirjan voi nähdä elokuvana mielessä ja tarinat jatkuvat päässä vielä pitkään...juuri noin se menee!
 


Yritin olla hauska ja ottaa itsestäni kuvan peilin kautta...noh monen otoksen jälkeen tämä oli niistä paras!  Jotenkin sain kaikki menemään samalle sivulle vinoon...taidan olla hieman vino itsekin ;)


Ihan Parasta UUTTA VUOTTA Teille Kaikille!
Mitään en ole luvannut, enkä tule lupaamaan, mutta yritys on kova käydä täällä blogistaniassa hieman useammin...

Heippa Kaikille 
ja 
auringon pilkahduksia  tulevaan arkeen!

 Yritetään tehdä siitä mahdollisimman mukava
ja
 Aina pitäisi löytää aikaa pysähtymiseen
<3

halein
jaana

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis asunto - vau! Ja hieno kuva muuten. On kyllä vaikeaa ottaa itsestään hyvää kuvaa, varsinkaan kun ei sitä täysipäiväisesti harjoittele, mutta sinä kyllä onnistuit :). Minilomanne kuulosti aivan mahtavalle. Saat olla tosiaan onnellinen, kun tytär lukee. Se on nykyisin niin kovin harvinaista, mutta tosi arvokas, kehittävä harrastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kyllä tykätään ja saatiin lähes kalustettuna vuokrattua joten helppoa myös :) hih, kiitos :) No niin ollaan onnellisia, meillä kyllä lukee kaikki kolme omaa ja yksi lainalapsista tosi paljon kirjoja :)

   Poista
 2. Ihana piilopaikka teillä Hangossa! Pienikin lomanen arjesta piristää kummasti. Lukeminen on ollut aina minun rakas harrastus ja kiireisempään aikaan en uskalla vilkaistakaan kirjoja päin... Kun olin lapsi, saimme koko perheenä joskus parikymmentä kirjaa joululahjaksi! Olemme kaikki ahkeria lukemaan.
  Oikein ihanaa, nautinnollista ja rentoa uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans kirjat on parhaita lahjoja :)
   Kiitos samoin sinulle!!

   Poista
 3. Kauniita kuvia kauniista kodista!
  Oikein hyvää tätä alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Oikein antoisaa Uutta Vuotta Sinullekin!

  Irtiotto arjesta rakkaiden kanssa on kuin laittaisi rahaa säästöön!
  Kyllä tuolla mieli lepää:)

  VastaaPoista