maanantai 4. syyskuuta 2017

motivaatiomaanantai
Vielä on kesää jäljellä.
Juu ainakin meidän kasvarissa olis vielä  kesää jäljellä, jos riittäis lämpöä ja aurinkoa!!

Nyt on ollut kyllä viikonloppuna mukavat lenkkeily säät. Aurinkoa, hieman tuulta ja ei liian kuuma kuitenkaan. Olen iltaisin tehnyt Remu koiran kanssa pitkän lenkin. Ja eilenkin illalla sen tein. 
Remu kyllä sai liikuntaa joten mitä ihmettä herra Berninpaimenkoira oli tehnyt yöllä!?
Heräsin n. klo 4 yöllä jotenkin outoon hajuun. Lähdin katsomaan eteiseen ja siellähän oli löysät lattialla. Ajattelin, että keräillään ne sitten aamulla ja jatkoin unia.
Aamulla menin eteiseen ja voi taivas...meidän eteisen ikkunan laudalla oli valtava kasa sitä itseään...siis tämä iso Berni oli kiivennyt eteisen tasolle ja varmaan kuvitellut kykkivänsä ulos kun ikkunan laudalle tämän asian sai tehtyä!!
Noh nyt on koiruus paastolla ja seurataan tilannetta. Taitaa olla syönyt ulkona jotain sopimatonta.

Muuten viikonvaihde meni hyvin kotoisissa merkeissä. Tallilla käyntejä, ulkoilua, lenkkeilyä ja kotoilua.
Sunnuntain ruokailu kuitattiin hakemalla paikallisesta Kebab paikasta pizzoja ja kebabia. Välillä näinkin helppoa ja ainakin lasten mielestä tosi maistuvaa :D

Tänään on taas perinteinen Helsinki päivä asiakkaiden asioiden kera. Joudumme kyllä sielläpäin käymään todella usein. Ja kun täältä maalta sinne lähtee, suttaantuu siihen koko päivä. Paljon muuta ei sitten ennätäkkään tekemään. Mutta tämä kyllä oli tiedossa kun tähän junaan lähdettiin, joten eipä auta valittaa. Ja onhan se aina jotenkin yhtä jännää nähdä suuren cityn touhuja...mutta kotimatkalla tuntuu jo niin helpottavalle kun tietää pääsevänsä maaseudun rauhaan :)

Meidän pienin tirppana tässä eilettäin sanoi minulle, kun syliin tuli :
"ihana masu äitillä..toosi pehmeä"
Joo illalla lähden taas lenkille, ja yritän keskittää ajatukset tähän ihanan pehmeään keskikohtaan..motivaatio huipussaan kiidän pisin teitä  ;)


Motivoivaa, mukavaa, aurinkoista 

alkanutta viikkoa teille kaikille
<3

tämän päivän motivaatio

"ihminen joka ei tee virheitä,
ei tavallisesti tee muutakaan"

jaana

4 kommenttia:

 1. Ahhah, olipa söpösti sanottu tirpanalta ;) mutta ymmärrän kyllä lenkkiajatukset ;). Kaupungin tohinasta on aina ihana palata maaseudun rauhaan! Toivottavasti yölliset yllätykset jäivät kertaluonteisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu eikös ollutkin :)
   No niimpä!! nyt on tullut taas hotspot remulle toiseen kinttuun, aina jotakin :(

   Poista
 2. Ai miten ihana kommentti :) Meilläkin lapset välillä taputtelee minun, ei niin kiinteää, mahanseutuani, ja toteaa, että ihanan pehmeä pallo 😎 lasten suusta totuus.. vai miten se menikään. Riikkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin!!
   Välillä sen kuuleminen hippasen kirpaisee..yleensä naurattaa :D

   Poista