torstai 30. elokuuta 2018

Turhauttavaa, odottelua, tähystystä jne..
Tiedätte varmaan sen tunteen, kun turhauttaa milloin mikäkin..?
Tällä viikolla tätä ollut liikkeellä ihan riittävästi. Ei mitään ihmeellistä, mutta sellaista odotusta, harmitusta jne.
Ja minä en todellakaan ole odotuksen mestari!! Ihan hirvittävän kamalaa näillä hermoilla :)

Viime sunnuntai ja maanantai meni kyllä erikoisella tavalla, minulla oli maanantaina vatsan tähystykset ylä ja ala kautta samalla käynnillä. Syynä nämä epämääräiset vatsavaivat mitä on ollut iät ja ajat. Noh, sitä edelsi täysi tyhjennys ja se nyt oli luku sinänsä. Tunteja ja tunteja Wc:n läheisyydessä :) Itse toimenpiteet meni aikalailla kivuttomasti kun tehtiin ennalta sovitusti humautuksessa. Tunsin ja tiesin, mutta sellaisen pilviharson takaa. Onneksi mitään ihmeellistä ei löytynyt, diagnoosina jo tiedetty ärtynyt paksusuoli..sen kanssa sitten jatketaan elämää. Yritän syödä foodmap tietoisesti, välillä se toimii, välillä ei. Sellaista tasapainoilua.

Yksi mikä turhauttaa todella paljon, on se kun mieheni keksi lähteä siirtämään tämän koneen kaikki kuvat jonnekin pilvipalveluun...ja kone näköjään siirtää niitä varmaan kuukauden!! uusia kuvia ei tule koneelle kun on jotenkin täynnä ja siirto kestää ikuisuuden. En siis saa blogiin uusia kuvia, mikä ei ollenkaan ole kiva juttu :( 
Toivottavasti asia etenisi hiukan nopeammin!!

Onhan tässä ollut kaikkea kivaakin ilmoilla. Olen taas saanut alkaa keräilemään ihania asioita jotain uutta varten...tästä sitten kun sen aika on. Mutta tämänkin asian tiimoilta odottaminen on niin haastavaa :)

Nämä myös jollain tavalla kaikki liittyvät tähän otsakkeeseen "omaa tietä etsimässä" .
Yritän pitää sen ajatuksen mielessä, kun turhauttaa jne. Koska myös niitä tunteita täytyy kestää, kun kaikki ei tule hetkessä valmiiksi, asiat eivät ratkea nopeasti, ja minun pitäisi yrittää oppia vielä enemmän elämään tässä ja nyt elämää. Olen vähän sellainen haaveilija, odotan kaikkea kivaa tapahtuvaksi. Kun ihan tavallinen arki tässä ja nyt voi olla hyvinkin palkitsevaa. Mutta tiedän, että oikealla tiellä olen...ja minulla ei ole kiire päästä perille :)


Ihanan aurinkoisia päiviä teille kaikille
:)

jaana

6 kommenttia:

 1. Ootko koskaan kokeillut Vi-Sibliniä suolen toimintaa avittamaan? Mulla on kans todettu vaan että ärtynyt paksusuoli ja kaikenlaista sekalaista vaivaa ollut vuosikaudet, kunnes kesällä pukkas niin hervotonta ripulia, että menin lääkäriin ja arvelin joutuvani tähystykseen. Mutta sepä käski ensiksi ottaa yhden mitallisen Vi-Sibliniä aamuisin ja jos se ei kahdessa viikossa auta, tulla sitten vasta uudestaan keskustelemaan tähystyksestä. Ja kappas vaan, sehän auttoi! Karmeaa ainetta yrittää saada alas, mutta toimii ainakin mulla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) olen kokeillut sitäkin, ei oikein toiminut minulla, mutta todella hyvä jos löytyy jokin mikä auttaa niinkuin sinulle nyt tämä!!

   Poista
 2. Voimia sinne turhautumisen keskelle! Niinpä, kun osaisikin muistuttaa itseään aika ajoin siitä, että jotakin kohti tässä kumminkin koko ajan mennään ja tämä matkakin on oikein kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) nämä puuskat tulevat ja menevät :) taitaa myös johtua tästä iästä ;)

   Poista
 3. Voimia! Nuo tutkimukset on minulle pelkkää kauhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) minulla meni tosi helposti kiitos humautuksen..mietin juuri, että voisin mennä uudestaankin, jos tarvis mutta siitä tyhjennyksestä en pitänyt kyllä yhtään :( ja tämä humautus oli kyllä todella hyvä juttu!!
   Jos joudut vielä, niin pyydä sitä :)

   Poista