keskiviikko 30. elokuuta 2017

syksyn sävyjä ulkona ja sisällä
Innostuin tässä tänään neidin päiväunien aikaan roudaamaan ihan yksin tämän vanhan soffan tuvasta tänne olohuoneeseen. Kesän tämä vanha frouva on siis viettänyt tuvalla ja oli siihen hommaan ihan kiva. Mutta nyt alkoi tuntumaan, että haluan sen olohuoneeseen ihan itselleni löhöily, lukemis, käsityö jne soffaksi. Paikalla oli pieni nojatuoli, mutta sen kanssa elämä oli hippasen hankalaa, joten katsotaan miten elämä tämän kanssa alkaa sujumaan :)

Samalla kaivoin kirstuista esille tummempia tekstiilejä. Keväällä tuntuu, että kaikki täytyisi muuttaa yhdellä siveltimen huiskaisulla vaaleaksi seiniä myöten. Mutta heti ilmojen viilennyttyä sisäinen Romanof tulee esille minussa, kaikenlainen Slaavilaisuus, tummat värit, Etno vaikutteet.. jne alkavat kiinnostaa :)
Yritä tämän sisäisen henki polosen kanssa sitten elää sovussa, kun mieli ja mieliala vaihtuu sangen tiuhaan ;)

Tuvalle ei sen kummempia kuulu. Viikonlopun vietosta ja jälkipuinneista on selvitty ja nokka kohti uutta suunnattu. Tai siis normi elämää, ei sen kummempaa uutta ja ihmeellistä.

Toinen hevonen tuli terveeksi, ja toinen tytön esteponi alkoi valittaa jalkaansa taikka selkäänsä. Ei suostu nostamaan toista jalkaa ylös :(
Apua on tulossa vasta parin viikon päästä, kun hevosalan guru saapuu Suomeen ja tulee katsomaan meidän hepat läpi jälleen kerran...nehän ei tietenkään ole ilmaisia katselmuksia, joten tämäkin tietää taas rahanmenoa!

Kelit täällä on sangen erikoiset. Välillä, niinkuin nytkin mittari hipoo +20 ja aurinko paistaa. On kosteaa ja hikistä. Sitten kun tuulen suunta hiukan vaihtuu, saakin kietoutua toppatakkiin..ihme kelit :)
Syksyn tuloa ei voi estää, enkä haluakaan. Tykkään kovasti, se on minulle sellainen rauhoittumisen aika, ennen joulun alun ruuhkia.

Ai niin
Minä pyydän anteeksi kaikilta, joita mun sangen omaperäinen ja sekava,
virheitä täynnä oleva kirjoitustyyli ärsyttää.
Muutama kommentti on laatikkoon tullut.
Mulla ei vain oikein ole aikaa, eikä niin kovasti viitseliäisyyttäkään
tehdä tästä kovin hienoa ja salonkikelpoista.
Niitä blogeja kyllä löytyy ja itsekin välillä tykkään lukea ja katsella oikein taidolla tehtyjä postauksia.
Mutta eniten minua kyllä viehättää sellainen kotikutoisuus ja aitous :)

näillä mietteillä
heippa

jaana
8 kommenttia:

 1. Kyllä minä olen ihan joka postauksestasi saanut selvää mitä tarkoitat, en ole kiinnittänyt mitään huomiota kirjoitusvirheisiin, joten jatka vaan samaan malliin.
  Mukava kuulla kuulumisia teiltä!

  VastaaPoista
 2. Kiva taas kuulla! En lue juttujasi virheitä etsiäkseni vaan sisältöä "imeäkseni"! Hyvää loppukesää!

  VastaaPoista
 3. Voi,voi näitä kommentoija varmasti riittää. Jätetään omaan arvoonsa moiset. Jatka samaan malliin. Ja kuten Ahti kommentoi, sisältö on tärkein! Riikkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu niin jätetäänkin :)
   aattelin vaan ilmaista "heillekin" että nähty on viestit ja ei olla otettu opiksi ;)

   Poista
 4. Blogisi on tarpeeksi hieno ja samalla juurikin sellainen kotikutoinen. Ja sehän se tekee blogista juurikin niin ihanan. Siinä on aitoutta, lämpöä ja elämän makua. Blogiasi on juuri siksi niin ihana käydä lukemassa. Vaikutat aidolta ja upealta ihmiseltä. Sellaiselta jalat maassa tyypiltä.
  Olen saanut blogisi kautta sellaisen kuvan, että elät elämääsi, nautit jokaisesta hetkestä, löytäen jotain hyvää niistä ikävimmistäkin hetkistä. Puhut suoraan ja kaunistelematta. Blogisi kertoo todellisesta elämästä ja voi, siitä minä pidän. Mitä sitten, kuinka se on kirjoitettu, sekin kertoo sinusta.
  Miksi meidän pitäisi olla jotain muuta kuin olemme? Siksikö, että saamme lisää lukijoita?
  Jos se lukija määrä on kiinni, oikeinkirjoitus taidoista tai kuvien liiallisesta muokkauksesta, niin onko blogi enään aito?
  Pidetään kuule tyylimme ja jatketaan samaan malliin.
  Täällä ainakin yksi lukija, joka toivoo blogisi pysyvän juuri tällaisena kuin se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3
   ihana juttu että siellä ruudun takana on ihmisiä jotka jaksavat käydä katsomassa minun juttujani!!
   Kyllä täällä sitä elämää riittää vaikka muillekin jakaa ja minähän taas jaan, kun sain tämän kanavan niinkuin uudestaan auki..välillä tulee semmonen olo, että kaikki on jo sanottu...mutta nyt taas on kiva jakaa ajatuksia ja kuvia muillekin :)
   Pidetään vaan tyylimme ja porskutetaan eteenpäin välillä vastatuulessakin, mutta ei se menoa haittaa!!
   Mukavaa ja leppoisaa syksyn jatkoa sinulle <3

   Poista